Garanti | ROC Jewelry - Rings Of Copenhagen - Millioner af kombinationer

Garanti og vedligeholdelse

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse

Smykkerne forbliver smukke hvis du passer godt på dem. Alle smykker er følsomme over for skønhedsprodukter og du bør gøre det til en del af din daglige rutine at fjerne smykkerne mens du påfører produkterne, eller mens du vasker hænder, dyrker sport, gør rent eller sover. Opbevar smykkerne i en passende beholder, en smykkepose eller lignende, når du ikke har dem på, for at undgå sollys eller ridser og slid ved at smykkerne gnider mod hinanden.

Selvom smykkerne er holdbare vil guldbelægningen blive slidt af over tid afhængigt af hvor meget smykkerne bruges og hvordan de opbevares. Smykker med guldbelægning kan forsigtigt tørres af med en blød klud, men bemærk at jo mere du rengør dem des større er risikoen for, at du slider guldet af.

Hvis hullet i ringene eller de andre smykker bliver for bredt er det vigtigt at tvinge det tilbage til den normale bredde så hurtigt som muligt. Ellers risikerer du, at forbundne smykker falder fra hinanden og tabes.

Garanti og reklamation

Garanti og reklamation

For smykker købt i vores online butik på www.ringsofcopenhagen.dk medfølger to års fabriksgaranti. Garantien dækker materiale- og fremstillingsfejl som er fundet under normal brug af smykkerner. Imidlertid dækkes ikke defekter, fejl, og ekstraordinært slid som er opstået ved misbrug, dårlig vedligehold, vold eller andre former for indgreb. Vi dækker ikke tab af smykker under nogen omstændigheder.

Ved reklamation skal denne foretages og kommunikeres til Rings of Copenhagen inden for en rimelig tidsgrænse på 2 måneder efter, at fejlen er konstateret. Smykket sendes derefter til Rings of Copenhagen for købers regning. Derefter repareres eller erstattes smykket og inden for rimelige grænser dækker vi fragt til returnering af smykket.

Du kan læse om reklamationsretten og vores handelsvilkår ved at klikke knappen herunder.